Kenenkäs tyttöjä?

Yrityksellä on isompiakin murheita kuin se, kuka käy siivoamassa toimitilat. Toimitilojen siivouksessa on kuitenkin asioita, jotka on osattava ottaa huomioon, joten ihan kuka tahansa sitä ei voi tehdä.

Kodin Helga tunnetaan paremmin kotisiivouksista, mutta meillä on lähes 30 vuoden kokemus myös toimitilasiivouksista – Kodin Helgan juuret ovat sittemmin jo 60-henkiseksi kasvaneessa Siivousmyllyssä.

Pidämme osaamisestamme huolta kouluttamalla henkilökuntaamme toimitilasiivouksen erityispiirteisiin jatkuvasti. Käytämme ainoastaan ympäristöystävällisiä ja allergiavapaita puhdistusaineita.

Sopimuksella mielenrauha

Tekemällä siivoussopimuksen voimme sopia siivousajat ja -päivät useiksi kuukausiksi etukäteen. Takaamme henkilöstömme luotettavuuden, joten voimme halutessasi käyttää myös omaa avaintamme. Sopimussiivouksen tuntihinta on kertapalvelua edullisempi, ja lasku tulee kätevästi kerran kuukaudessa.

Pk-yrittäjinä ymmärrämme, että yritystoimintaa kuuluvat odottamattomat tilanteet, joten olemme tarvittaessa hyvin joustavia. Toiveemme on siivota teillä vielä 10 vuoden kuluttua, joten reagoimme asiakaspalautteisiin välittömästi.

Jotain olemme tehneet oikein, sillä asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti erittäin hyvä. Tilaa ilmainen palvelukartoitus, niin jutellaan lisää. Kysy lisää sopimuksista ja palvelukartoituksesta Maijalta (p. 0400 894 489).

Ota yhteyttä ja kysy lisää