Tällä hetkellä haemme:

Kotisiivoojia Joensuuhun

Kohta ovat meidän ”Helgamme” Itä-Suomessa pulassa, sillä siivottavien huushollien määrä on jo kohta sitä luokkaa, ettei meillä tahdo enää tekijät riittää. Siksi etsimmekin pikaisesti uusia kotisiivoojia toimipisteellemme Joensuuhun.

Hakea meille voi lähes kuka hyvänsä, jolla vain riittää reipasta asennetta ja iloista mieltä. Tässä hommassa kotityöpalvelun tai muu alan ammattitutkinto on toki plussaa, mutta ei välttämätöntä. Omaa autoa kuitenkin edellytämme, ja tämän vuoksi myös 18 vuoden ikää, sillä työvälineiden kuljetus kohteesta toiseen ei tahdo oikein pyörän tarakalla onnistua. Toivomme myös, että ymmärrät ja puhut suomea ongelmitta.

Jokainen työpäivä on ”Helgalaisena” erilainen: tehtävät meillä vaihtelevat paidan silityksestä saunan siivoukseen ja imuroinnista koiran ulkoiluttamiseen. Tylsää tai yksitoikkoista ei työnteko meillä siten ole! Kehittymäänkin pääset halutessasi, sillä koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Jos uskot, että sovit aurinkoiseen joukkoomme, lähetä empimättä hakemus ohessa olevalla lomakkeella. Eihän sitä koskaan tiedä – ehkä olet pian osa hymyilevää henkilökuntaamme!

Lisätietoja saat suoraan meidän Maijalta, puh. 0400 894 489 tai maija.kuronen@kodinhelga.com

Työnhakulomake